Booya
collapse collapse

Menu

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Search


* Board Stats

  • stats Total Members: 1067
  • stats Total Posts: 18274
  • stats Total Topics: 2482
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 31
  • stats Most Online: 323

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Generic custom modules / Re: [module] YouTube-Query
« Last post by Membreno on October 12, 2018, 03:12:35 pm »
Did you get this mod to work, Tulia?
2
AoC 0.6 support / Re: NEED Help Bebot on Ubuntu 16 with PHP 7.2
« Last post by bitnykk on June 08, 2018, 11:47:01 am »
For bot to work on nux, you'll prolly need to pre-install a LAMP package (or separate elements) to get :
- PHP in version 5+ adviced (7 is more recent than bebot core)
- (my)SQL DB (or any branch like Maria) ; at home i use 4.1.4
Then you should be able to run your bot from command line directly (can use screen or nohup for persistence).

Some more links to help you on various steps :
http://bebot.shadow-realm.org/helpful-posts/bebot-on-linux/
http://bebot.shadow-realm.org/wiki/installation
http://forums-archive.ageofconan.com/showthread.php?192348-bebot-installation
3
AoC 0.6 support / NEED Help Bebot on Ubuntu 16 with PHP 7.2
« Last post by Fong on May 24, 2018, 10:04:56 pm »
Hey Guys
looking for someone who can help me set up a bot under Ubuntu 16 with php 7.2. I do not have much experience myself and need urgent help.

Thanks in advance
Best regards
4
AoC 0.6.x Custom/Unofficial modules / Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Last post by Kakahu on May 16, 2018, 09:22:47 pm »
So !items no longer works. I imagine the hosting is gone?

Not much action here Lol, but it was still helpful.

I can't imagine that server took much bandwidth or even saw much usage.  It is probably something any of us could have running on a spare computer.
5
AoC 0.6.x Custom/Unofficial modules / Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Last post by Halfdead on April 29, 2018, 03:43:48 am »
So !items no longer works. I imagine the hosting is gone?

Not much action here Lol, but it was still helpful.
6
AO 0.6.x Custom/Unofficial modules / Tradeskill's Recipes Module
« Last post by bitnykk on February 17, 2018, 01:49:04 pm »
This !recipe command must be followed by any keyword(s) or item, then it'll search & eventually sort corresponding tradeskill's recipe(s) in a readable link.

This is adapted from Budabot's work by Tyrence, itself inspired of Mercury Dragons RecipeBook from Rageballs & Windguaerd.
Source : http://budabot.com/forum/viewtopic.php?t=1036

NB : i've also added Pyramid of Home recipes over it as this new dungeon's been released after the source.
7
AO 0.6.x Custom/Unofficial modules / Re: Twink helper Module
« Last post by bitnykk on February 04, 2018, 11:07:24 pm »
Here's a complementary plugin including about 10.000 buff items on all possible skills. This is inspired from Tyrence & Unk plugin for Budabot : http://budabot.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=1379 Thanx a lot to them !

!whatbuff will let you select a slot, then a skill you want to buff in this slot, and finally offering links toward !items command (that should be already installed & that you can link to Demoder's aoitems DB) for various resulting gear.
8
General discussion / Re: Some slight issues!
« Last post by bitnykk on October 04, 2017, 11:53:10 am »
Ideally, bebot would need a revamp to work for PHP 5.5 and, why not dreaming, 7. But this would need a huge amount of dull tasks ... i'd never jump in such nightmare by myself :)
9
General discussion / Re: Some slight issues!
« Last post by Netherbird on October 01, 2017, 02:11:06 pm »
Solved my problem :)

For those of you having a similar issue - Go back to PHP 5.3.9 (even though the guide I followed said 5.5)

Works like a charm ^^
10
General discussion / Some slight issues!
« Last post by Netherbird on September 30, 2017, 05:18:50 pm »
 Hey there!

I've been both pulling out my hair and frying my brain the last couple of days trying to get Bebot running. After a fair struggle, I have managed to get 0.6.9 running using MySQL 5.0.18 and PHP 5.5.27 (0.7 won't run under the same environment, but if that's what I need to fix my issues, can anyone recommend which SQL and PHP versions to download?)

However, my bot disconnects very often. I mean, once every few minutes often! It doesn't leave behind any kind of error. Have checked firewalls, forwarded ports etc.

I'm running Windows 10 if that makes any difference.

Any help would be much appreciated. Not sure what else to try, and I feel as if this is the final hurdle I must jump ^^

Thanks all!

Pages: [1] 2 3 ... 10

* Recent Posts

[module] YouTube-Query by Membreno
[October 12, 2018, 03:12:35 pm]


NEED Help Bebot on Ubuntu 16 with PHP 7.2 by bitnykk
[June 08, 2018, 11:47:01 am]


New Central itemDB (!item[s|reg]) by Kakahu
[May 16, 2018, 09:22:47 pm]


Tradeskill's Recipes Module by bitnykk
[February 17, 2018, 01:49:04 pm]


Twink helper Module by bitnykk
[February 04, 2018, 11:07:24 pm]

* Who's Online

  • Dot Guests: 133
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Forum Staff

Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator