Booya
collapse collapse

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Search


* Board Stats

  • stats Total Members: 1074
  • stats Total Posts: 18300
  • stats Total Topics: 2487
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 31
  • stats Most Online: 500

Author Topic: TWC  (Read 36086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #15 on: July 28, 2008, 09:18:08 pm »
AOWC in SVN and been updated (BIG change) that issue should be fixed

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #16 on: July 29, 2008, 11:33:46 am »
I updated via svn:
The settings.php file is missing.

When I load the aowc_install.php and enter in all the details and press install I get a blank page.  What are the permissions supposed to be on the files? I have them set to 0664.

I get the follwing error when tring to load the aowc.php page.
here is my apache log:

Code: [Select]
[Mon Jul 28 21:24:06 2008] [error] [client 192.168.1.109] PHP Fatal error:  aowc_user::require() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/SSI.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /var/www/html/user.php on line 63

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #17 on: July 29, 2008, 01:23:17 pm »
the install file will create the setting file if it doesnt exist, if you want u can just put a blank file there with same name and the install will just edit it

Offline Azackel

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #18 on: July 29, 2008, 01:33:50 pm »
If you still have the '/SSI.php' error Vain and you don't use SMB or PHPBB, make sure you have

$this -> settings["user_data"] = 3;

in settings.php, or check "AOWC" as forum type in the install script

By the way, nice work Temar, really usefull !
I have some issues with access request, I'll look at it tonight, probably another mistake on my side ;)

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #19 on: July 29, 2008, 01:34:47 pm »
i just tested with 0664 i couldnt even get th epage load, somit about access denied
Changed back to my default of 755 and worked fine,
i also fixed a bug in sql.php as it tries to get setting file even if not existing

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #20 on: July 29, 2008, 11:18:58 pm »
Thanks, I changed my permissions to 755. It looks like the installer isnnt creating the tables in the mysql database. I am stumped as to why not.  It has to be with permissions.  I did notice that it was trying to access the mysql database as the apache user so I created a mysql user for apache with the permissions to the database. 

Still no go.

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #21 on: July 29, 2008, 11:29:18 pm »
when i click install i get this:
Code: [Select]
SELECT setting, value FROM aowc.settings
SELECT command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'
EXPLAIN aowc.user_prefsMaking user_prefs Table...CREATE TABLE aowc.user_prefs ( `id` INTEGER(11) NOT NULL auto_increment, `username` VARCHAR(20) DEFAULT NULL, `userchar` VARCHAR(20) DEFAULT NULL, `level` INT NOT NULL DEFAULT '0', `access_time` INT NOT NULL DEFAULT '0', `logtype` TINYINT(1) NOT NULL DEFAULT '0', `refresh` TINYINT(4) DEFAULT '1', `autosend` TINYINT(4) NOT NULL DEFAULT '1', `q` INTEGER(11) DEFAULT '20', `chans` VARCHAR(20) DEFAULT '1;1;1;1;1', `lastsend` VARCHAR(30) DEFAULT 'gc', `lastmsg` TEXT, `refresht` INTEGER(11) DEFAULT '3', `irc_server` VARCHAR(50) DEFAULT 'irc.funcom.com:6667', `irc_channel` VARCHAR(30) DEFAULT '#anarchyonline', `irc_nickname` VARCHAR(20) DEFAULT '##charname##', PRIMARY KEY (`id`))CREATE command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'user_prefs'Done
Checking user_prefs Table...EXPLAIN aowc.user_prefsERROR: TABLE not Found
EXPLAIN aowc.settingsMaking settings Table...CREATE TABLE aowc.settings ( `setting` VARCHAR(50) NOT NULL unique, `value` VARCHAR(500) DEFAULT NULL, PRIMARY KEY (`setting`))CREATE command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'Done
Checking settings Table...EXPLAIN aowc.settingsERROR: TABLE not Found
Checking & Adding Settings...SELECT setting, value FROM aowc.settings
SELECT command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'
INSERT INTO aowc.settings (setting, value) VALUES ('online_box_top', '300')INSERT command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'INSERT INTO aowc.settings (setting, value) VALUES ('online_box_right', '0')INSERT command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'INSERT INTO aowc.settings (setting, value) VALUES ('cron_lastmsg', '0')INSERT command denied to user 'apache'@'localhost' for table 'settings'Done
EXPLAIN .usersMaking users Table...CREATE TABLE .users ( `id` INTEGER(11) NOT NULL auto_increment, `username` VARCHAR(20) DEFAULT NULL, `password` VARCHAR(50) DEFAULT NULL, `level` INT NOT NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY (`id`))No database selectedDone
Checking users Table...EXPLAIN .usersERROR: TABLE not Found
Checking bot message Table...EXPLAIN bebot.web_msgERROR: TABLE not Found
Updateing settings file...Done


Install Complete v2.0 Beta r67

Latest Version: 1.6

I am getting these errors in my httpd.log I am not sure if i missed something when i compiled php from source?
Code: [Select]
[Tue Jul 29 04:35:25 2008] [error] [client 192.168.1.109] PHP Notice:  Use of undefined constant host - assumed 'host' in /var/www/html/aowc_install.php on line 753, referer: http://192.168.1.103/aowc_install.php
[Tue Jul 29 04:35:25 2008] [error] [client 192.168.1.109] PHP Notice:  Undefined index:  error in /var/www/html/aowc_install.php on line 721, referer: http://192.168.1.103/aowc_install.php
[Tue Jul 29 04:35:25 2008] [error] [client 192.168.1.109] PHP Notice:  Undefined index:  error in /var/www/html/aowc_install.php on line 621, referer: http://192.168.1.103/aowc_install.php
« Last Edit: July 29, 2008, 11:36:30 pm by Vain »

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #22 on: July 29, 2008, 11:40:40 pm »
it usually uses the apache user if no user is defined

those error are todo with it just getting the info page from my site,
which i do have the address http://192.168.1.103 logged altho its a network address im asuming its you
so it still works altho it gives errors, it shouldnt affect the install

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #23 on: July 29, 2008, 11:52:56 pm »
ok, I found one problem on my end.  I was entering in the database names into the install script all lower case.
I guess I should have known that unix is case sensitive.
Now I see that it created a settings table and user_prefs table.
But i am still getting this error.

Code: [Select]
User_prefs Table Already Exists and Doesnt Require Updating
Checking user_prefs Table...OK
settings Table Already Exists and Doesnt Require Updating
Checking settings Table...OK
Checking & Adding Settings...Done
EXPLAIN .usersMaking users Table...CREATE TABLE .users ( `id` INTEGER(11) NOT NULL auto_increment, `username` VARCHAR(20) DEFAULT NULL, `password` VARCHAR(50) DEFAULT NULL, `level` INT NOT NULL DEFAULT '0', PRIMARY KEY (`id`))No database selectedDone
Checking users Table...EXPLAIN .usersERROR: TABLE not Found
Checking bot message Table...OK
Updateing settings file...Done


Install Complete v2.0 Beta r69

Latest Version: 1.6



« Last Edit: July 30, 2008, 12:14:44 am by Vain »

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #24 on: July 30, 2008, 12:44:13 am »
you see were it says the table name = .users
there is nothing before the . meaning no Database was entered

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #25 on: July 30, 2008, 02:52:21 am »
 $this -> settings["orgbot_db"] = "Bebot";
Is in the settings.php

am I missing something?

Offline Temar

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 1140
  • Karma: +0/-0
    • AoFiles
Re: AOWC
« Reply #26 on: July 30, 2008, 02:57:43 am »
the users table is on forum_db

sorry i havnt renamed it yet

Offline Vain

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 57
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #27 on: July 30, 2008, 12:16:37 pm »
Thanks!

I got it working i think...

What commands / what do i need to do to get it working?
So far I register and thats it...

when I type in my username and password, I get Higher Access is Required to View this.

Ask Org for Access:

My question is what do i put in the box and what is it supposed to do?

Thanks.

Offline jarvil

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #28 on: July 30, 2008, 02:44:42 pm »
I have 0.5.2r17 setup with standalone php. The php for the bot went into custom/modules. Then I have Uniform Server setup with your files in the www/aowc directory. http://localhost/aowc does nothing as there is no default page. You have to http://localhost/aowc/aowc.php to get something.
What may help is if you can make me understand what these install options mean....

Forum MySQL Server: I dont have a forum
Address Server is Located at, Usually localhost

Forum MySQL Username:
Username to Connect to MySQL Server

Forum MySQL Password:
Password to Connect to MySQL Server

Bot MySQL Server: *this is bebots db connection right*
Address Server is Located at, Usually localhost

Bot MySQL Username:
Username to Connect to MySQL Server

Bot MySQL Password:
Password to Connect to MySQL Server

Forum Database: *no forum*
This is Were your Forum Tables are located

Forum Prefix:
This is the Prefix Used on the forum Tables

OrgBot Database: *hold on what's this? thought we gave you bot DB name above??
What database does your OrgBot Use

OrgBot Name: *see above
What nickname does your OrgBot Use

Online OrgBot Names: *Now I am completely lost*
What nicknames should be check for the Online list, seperate with ; and , E.G. bot1,org1;bot2,org2

AOWC Table Database: *should I create a db for aowc?*
What Database Should the AOWC tables be made on

AOWC Table Prefix:
What prefix Should the AOWC table names use ( Not Required )

Forum Root Path: *no forum again*
This is the Internal Path for Forum

AOWC Root Path: It seems to have filled this out
This is the Internal Path for AOWC

AOWC URL: IT filled this one out as well
This is the URL for AOWC

Forum Type:  SMF  PHPBB  AOWC - yes AOWC What type of forum is used for users

Allow New Members Access:  YesAre New user Allowed access, if no then they need to be in dif group than starting on ?????
Notes:
* Will update AOWC User Table if Already Exists
* Install Bot Module on Atleast 1 Bot and Restart to have that Setting confirmed (not required) ??? restart what?* The user_prefs and settings table is made on same Server as forum - I think I understand this
* AOWC user mode uses Forum Server Settings - I dont understand this at all
 

Offline jarvil

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 13
  • Karma: +0/-0
Re: AOWC
« Reply #29 on: July 30, 2008, 03:20:10 pm »
Not one to give up lightly,

I tried 0.4_Support.php in custom\core and put AOWC.php into custom\04. It loaded it then dumped with an error at this line in AOWC.php.
   $this -> bot -> core("irc") -> ircmsg[] = &$this;
chat [CORE] [ERROR] Error module 'irc' does not exist or is not loaded.

So I commented the line out and it loaded. Still no worky worky.

Regards

Jarvil

 

* Recent Posts

0.7.0 updates by bitnykk
[May 17, 2020, 04:22:04 pm]


Stats module by bitnykk
[April 16, 2020, 04:45:43 pm]


OnlineOrg by Hell
[February 28, 2020, 11:21:55 pm]


AO Bots - discord server by Kjellis1234
[January 23, 2020, 04:17:04 pm]


Offline AA training timer module by Kjellis1234
[August 29, 2019, 11:12:14 pm]

* Who's Online

  • Dot Guests: 174
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Forum Staff

bitnykk admin bitnykk
Administrator
Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal