Booya
collapse collapse

Menu

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Search


* Board Stats

  • stats Total Members: 1064
  • stats Total Posts: 18264
  • stats Total Topics: 2480
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 31
  • stats Most Online: 178

Author Topic: CIDB  (Read 88756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lheann

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 4
CIDB
« on: February 03, 2010, 06:34:11 am »
Ok I have latest BeBot running and switched over to the CIDB hosted by Xphos.  The problem I have is stuff is just missing from the data base.

Examples:
Sandy Piece of Goo
Shadow Web Spinner Mk I to Mk X

There are several other items that have been in game for years that are not showing up as well and I am getting complaints from the org members now.  So before I switch back to the default database which works just fine btw I wanted to ask if anyone else is having this type of issue.

Offline Khalem

  • BeBot Founder
  • Administrator
  • ********
  • Posts: 1169
    • http://www.ancarim.com
Re: CIDB
« Reply #1 on: February 03, 2010, 09:22:12 pm »
It's not just you.

I suggest reporting it over at Xyphos's bug report forum to have it investigated and fixed as the old database will remain old as it is my understanding that Vhab will no longer be maintaining it.
BeBot Founder and Fixer Kingpin

Offline Vhab

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 180
    • VhaBot Forum
Re: CIDB
« Reply #2 on: February 17, 2010, 07:59:59 am »
Xyphos is working on a new version of his site, which will greatly affect the accuracy of his CIDB.
Until that is resolved the results might be a bit sub par.

The old CIDB is still online and is only a few patches behind iirc.
I'm mainly not pushing updates anymore cause my toolchain broke making updates less than trivial for me.

Offline bitnykk

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 11
Re: CIDB
« Reply #3 on: July 21, 2017, 10:19:38 am »
Just for information, xyphos and vhabot CIDB are now both down.

To make your !items command work properly again, edit your modules\ao\Items.php file in a text editor.

Around line 46, change the variable named "server" like this :
Code: [Select]
var $server = 'http://cidb.botsharp.net/';
Save the file, restart the bot and it should work ;)

 

* Recent Posts

Website back up and quick status update by Anthonydit
[November 21, 2017, 10:07:22 pm]


Some slight issues! by bitnykk
[October 04, 2017, 11:53:10 am]


Bot hosting (UtAvDrift Hosting) by Tessman
[August 24, 2017, 10:19:33 am]


CIDB by bitnykk
[July 21, 2017, 10:19:38 am]


Line 99 StartBot.php by Kepha
[October 17, 2016, 10:37:57 am]

* Who's Online

  • Dot Guests: 25
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Forum Staff

Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator