Booya
collapse collapse

Menu

* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Search


* Board Stats

  • stats Total Members: 1067
  • stats Total Posts: 18274
  • stats Total Topics: 2482
  • stats Total Categories: 7
  • stats Total Boards: 31
  • stats Most Online: 323

Author Topic: New Central itemDB (!item[s|reg])  (Read 520232 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Holagox

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 1
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #300 on: June 23, 2011, 03:14:52 am »
Hi All,

How do I get access to the ItemDB, I sent a PM to Getrix, but get no answer, can you help me?

MFG

Holagox

Offline Drizzurdeen

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 193
    • Obsidian-Cult
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #301 on: June 23, 2011, 02:39:27 pm »
just write a pm to getrix ;) .... sometimes u have to wait a "litle" bit ^^

Offline Kentarii

  • BeBot Apprentice
  • ***
  • Posts: 153
    • AoC>TV
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #302 on: July 27, 2011, 02:27:54 pm »
Just a little entry with wrong english name:

Search result for: 'zarallo'
Language: 'EN'
Item founds: '1'

[Amulette de Zarallo] lvl: 80

English should be [Amulet of Zarallo]
Item id  4085423

Offline Warmongers

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 2
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #303 on: July 28, 2011, 11:24:49 pm »
[Chatbot]: Error in query to database

I PM'ed Gettrix but no reply. Anyone else getting this error? Pass key is in and server is set to: http://aoc-itemdb.sjef.biz/

Tools settings
force_sockets:  Off
get_site:  Sockets


Any help much appreciated. We are running it on Deathwish.

Offline Oolwe

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 47
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #304 on: July 29, 2011, 10:33:58 am »
Just a little entry with wrong english name:

Search result for: 'zarallo'
Language: 'EN'
Item founds: '1'

[Amulette de Zarallo] lvl: 80

English should be [Amulet of Zarallo]
Item id  4085423

Does the db allow search query in French or any other game language pls ?

Offline Getrix

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 509
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #305 on: July 29, 2011, 11:15:49 am »
@Kentarii: Fixed the wrong tagged item "Amulet of Zarallo"

@Warmongers: Dunno what you are messing with :P

@ Eelwo: Yes, latest version of itemDB supports other then EN search.
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
- Sorry, i dont have time to reply question on PM. Make a topic.

Offline SalmonSeller

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 23
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #306 on: August 28, 2011, 09:07:49 am »
So we currently have an issue where the items search function works fine, up until you click on the link. Or in our case, not click. The items can be searched for and the items code spams in chat, but the item link that appears is just text (rare, epic items, enchanted - doesn't matter). Any ideas? Or any code I need to check and report back on? Any help much appreciated.

Offline Getrix

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 509
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
- Sorry, i dont have time to reply question on PM. Make a topic.

Offline GaRoN

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 31
New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #308 on: September 14, 2011, 08:50:06 am »
Can some one help me ?? I have a problem that !items tell me "unknown host"

I'ved look in all the messages here in this thread , but didn't find anything to fix it...

Code: [Select]
BOT [2011-09-13 16:18:02] [Items] [URL] http://aoc-itemdb.sjef.bizbot/v5/botsearch.php?search=G%FCrtel&botname=BOT&pre=%21&lang=DE&checksum=ffd09d9f540937d424529dbe212ac668

Warning: socket_connect(): Host lookup failed [-10001]: Unknown host in /...../BeBot/main/14_Tools.php on line 171
BOT [2011-09-13 16:18:02] [GROUP] [MSG] BOT: Unknown host

A few weeks ago everything was fine, but I had to clean my DB by wrong /not existing Char inserted

 so I don't know whats wrong and what host have changed

Offline Getrix

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 509
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #309 on: September 14, 2011, 10:02:56 am »
take a good look on the url u have set, its not correct. error is telling you whats wrong...
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
- Sorry, i dont have time to reply question on PM. Make a topic.

Offline GaRoN

  • BeBot User
  • **
  • Posts: 31
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #310 on: September 14, 2011, 09:17:06 pm »
Yeah .. it was the wrong url .. I've used an old I think .. but I thought it was the new ^^
sry for the unnecessary pm Getrix

Greets GaRoN

Offline kolguy

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 6
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #311 on: September 23, 2011, 09:59:22 pm »
i followed all the instructions sent to me by getrix and after that i get the following error

Abott [Items]   http://   [url]http://aoc-itemdb.sjef.biz/bot/v5/botsearch.php?search=dagga&botname=Abott&pre=%21&lang=EN&checksum=4159df4cd7429335aed980d8f1d24e1f

Abott [GROUP]   [MSG]   [Angel] Abott: Sorry Abott, you dont have access to this
 service.

that is for anything i try with the items command.

Offline Getrix

  • Contributor
  • *******
  • Posts: 509
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #312 on: September 24, 2011, 05:00:46 pm »
Dunno if i did mistake or you, but you got key for botname "Angel" and not "Abott".
Changed it now.
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.
- Sorry, i dont have time to reply question on PM. Make a topic.

Offline kolguy

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 6
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #313 on: September 25, 2011, 07:36:47 pm »
Dunno if i did mistake or you, but you got key for botname "Angel" and not "Abott".
Changed it now.

ah thanks its working now.

Offline wabbit

  • BeBot Rookie
  • *
  • Posts: 8
Re: New Central itemDB (!item[s|reg])
« Reply #314 on: October 02, 2011, 09:02:07 pm »
Im still having problems when we click on the item search link.

Sorry, your search '4570221' didn't give any result.

Is what we get on any item we click. I have seen your post on page 19 and downloaded those new files which you say corrects this but it does not. I have redownloaded and installed the mod 20+ times and it just will not display the item and stats when we click the link for it.  :'(

 

* Recent Posts

[module] YouTube-Query by Membreno
[October 12, 2018, 03:12:35 pm]


NEED Help Bebot on Ubuntu 16 with PHP 7.2 by bitnykk
[June 08, 2018, 11:47:01 am]


New Central itemDB (!item[s|reg]) by Kakahu
[May 16, 2018, 09:22:47 pm]


Tradeskill's Recipes Module by bitnykk
[February 17, 2018, 01:49:04 pm]


Twink helper Module by bitnykk
[February 04, 2018, 11:07:24 pm]

* Who's Online

  • Dot Guests: 51
  • Dot Hidden: 0
  • Dot Users: 0

There aren't any users online.

* Forum Staff

Khalem admin Khalem
Administrator
WeZoN gmod WeZoN
Global Moderator